In De Keuken door Bill Granger

Bill Granger in de keuken Bill GrangerZelf Bill Granger in de keuken hebben kan helaas niet, maar natuurlijk wel zijn laatste boek: in de keuken. Allerlei recepten voor alle dag, en voor verschillende gelegenheden, makkelijke en snelle recepten, of recepten waar je wat langer mee bezig bent. Het boek is ingedeeld in 7 hoofdstukken, zo heb je elke dag van de week lekker eten op tafel… Elk hoofdstuk wordt vooraf gegaan door een voorwoord van Bill en dan beginnen de recepten, foto’s, tips en anekdotes. Een lekker kookboek voor alledag wat anders op tafel.

Titel: In de keuken
Auteur: Bill Granger
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 27,50

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.