Hoera, Het is een SAS dag

Hoera, het is een SASDAGIs iedereen om je heen bezig met een Sonja Bakker dieet en worden zelfs de kersthapjes Sonjaproof? Dan kan je nu een grappig boekje geven aan de dedicated Sonja Bakker fan: “Hoera, het is een SAS-dag”. Want ook al is te vet en te veel eten niet goed soms moet je ook gewoon kunnen genieten. De eerste tip in dit boek is dan ook: neem eens vaker de trap en zo nu en dan een stuk fruit. Het boek is geheel in de stijl van de Sonja Bakker boeken geschreven alleen met dit verschil dat het erg calorierijke recepten zijn en ook erg calorierijke weekmenu’s. Voor degene die echt zondigt kan je ook nog biechten in dit boekje, wanneer had je je je SAS-moment, wat heb je gegeten, hoe voelde je ervoor en hoe voelde je ernaar, alles kan je bijhouden. Dit is een leuk boekje voor iedereen die erg bezig is met lijnen en voor iedereen die gewoon genieten.

Titel: Hoera het is een SAS-dag
Uitgever: Allmedia
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789059647558

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.