Hoe Word Ik Een Goddelijke Huisvrouw? door Nigella Lawson

Hoe word ik een goddelijke huisvrouw? of huisman? Je hebt of koopt een goede oven en gaat aan de slag met de recepten uit dit boek van Nigella Lawson. Leer de geheimen van Nigella over hartige en zoete taarten, cakes, pudding koekjes, brood en andere lekkernijen… Wat moet je eigenlijk standaard in de voorraadkast hebben staan om een goddelijke huisvrouw (huisman) te zijn? Of hou je het alleen bij het hoofdstuk chocola met heerlijke chocoladecake, chocolademoussetaart of een chocolade-koffievulkaan? Voor een echte smulpaap een geweldig boek! Alleen al van de foto’s krijg je trek!

Titel: Hoe word ik een goddelijke huisvrouw
Auteur: Nigella Lawson
Uitgever: Contact
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789025428839
Winkelprijs: 24,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.