Hoe word ik een echte Foodie? door Sudi Pigott

Een leuk boekje voor een echte foodie, of als je een echte foodie wil worden. Het lekker dikke boekje “Hoe word ik een echte foodie?” van Sudi Pigott staat boordevol culikennis die je als echte foodie hoort te weten. Maak eerst de test om te zien wat voor een foodie je bent en dan aan de slag met de foodie-cursus. Hoofdstuk 1: aan de slag begint dan ook met de voorraadkast, de keukenuitrusting en het verlanglijstje van een foodie. Hoofdstuk 2: thuis bij een echte foodie. Op huizenjacht met een foodie, de keuken van een foodie, foodie-ouders en foodie-kinderen en de garderobe van een foodie. Hoofdstuk 3: zo ontvangt een echte foodie zijn gasten. Foodie-tafelmanieren,foodie-borrelhapjes en een foodie-filmgids. Hoofdstuk 4: culinair modebewustzijn. Wat wordt de trend? gedenkwaardige seizoensgebonden gerechten. Hoofdstuk 5: op stap met een echte foodie. Restaurantetiquette, foodie-restaurantlexicon en de pareltjes van de foodie-kennis. Hoofdstuk 6: de feestelijke echte foodie. Kerstmis bij de echte foodie en typische foodie-cadeaus. Hoofdstuk 7: de fijne kneepjes van de hogere foodie-leer. De echte foodie-scholing, belangrijke foodie-kwesties, de echte foodie-wetenschapper en de foodie-helden. Hoofdstuk 8: de foodie-almanak. De seizoensalmanak. Elk hoofdstuk heeft een eigen quiz om zo op een hoger niveau te komen om een echte Foodie te zijn! Een leuk grappig boek wat je als echte Foodie van binnen en buiten moet kennen!

Titel: Hoe word ik een echte foodie?
Auteur: Sudi Pigott
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789021511221
Winkelprijs: 15,00
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.