Het Vleesvariatieboek

Een wat ouder kookboek over alleen maar vlees. Het boek is in 1992 uitgegeven door de Albert Heijn. Er wordt uitgebreid verteld over de soorten vlees, over vlees en voeding, een heuse specerij- en kruiden-wijzer en natuurlijk mag er een hoofdstuk over bereidingswijze en benodigd keukengereedschap niet ontbreken. Daarna kan je aan de gang met de vele recepten uit dit boek, bijna allemaal voorzien van een foto. De hoofdstukken bestaan uit: Soep, Groot Vlees, Klein Vlees, Stoofvlees, Gevuld Vlees, Roerbakken, Gehakt, Barbecueën, Koken aan Tafel, Magnetron, Orgaanvlees en Vlees Roken. Er is dus genoeg keuze!

Titel: Het Vleesvariatieboek
Verschijningsjaar: 1992
In opdracht van: Albert Heijn

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.