Het Pannenkoekenboekje door Barbara Rias Bucher

Het Pannenkoekenboekje Rias-Bucher, B.Bijna iedereen lust wel pannenkoeken. Dit kookboekje gaat alleen maar over pannenkoeken. Oftewel, pancake’s, blini’s, crepes, flensjes en ga zo maar door. Je vindt niet alleen recepten voor het beslag maar ook voor verschillende vullingen. Je hebt veel mogelijke heden met pannenkoeken. Van zoete tot hartige pannenkoeken, een pannenkoek als maaltijd of als ‘fingerfood’, nu kan je ze allemaal maken! Laat je in ieder geval verrassen en inspireren met 66 recepten voor heerlijke pannenkoeken.

Titel: Het Pannenkoekenboekje
Auteur: Barbara Rias-Bucher
Uitgever: De Lantaarn
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789054264002
Winkelprijs: 6,99

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.