Het Kookboek van Tip Culinair

Dit is een kookboek wat eigenlijk niet mag missen in de boekenkast. Het boek bevat allerlei keukens, van pasta tot wild. Er staan veel weetjes in, uitleg over diverse kooktechnieken en veel illustraties van Rones Wiellinga. De receptuur is zoals de titel van het boek al zegt van Tip Culinair, een wel bekend ‘kookblad’. Bij de recepten staan geen foto’s, misschien jammer aan de ene kant, maar andere kant is er nu plaats voor maar liefst 521 gerechten. Het is een boek met een stap voor stap uitleg, en zo kan je in een mum van tijd bijzondere maaltijden op tafel toveren… een aanwinst dus!

Titel: Het kookboek van Tip Culinair
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 1999

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Het Kookboek van Tip Culinair”

  1. Echt een fantastisch kookboek. Duidelijke, heldere stap-voor-stap recepten die makkelijk te volgen zijn. Heel leuk vind ik persoonlijk de manier waarop het boek geïllustreerd is. Er staan geen foto’s in maar het boek is rijk geïllustreerd met grappige, vrolijke en toepasselijke tekeningen. Behalve de vele lekkere recepten staan er ook diverse nuttige wenken en informatie over producten in het boek. Het boek is niet meer nieuw leverbaar (jammer, want het is een nadruk waard vind ik persoonlijk) maar zo af en toe duiken er gebruikte exemplaren op, op boekenmarkten en op het internet. Mocht je het boek nog niet hebben probeer dan aan een gebruikt exemplaar te komen want het is een absolute aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.