Het Kookboek van NRC Handelsblad

Het Kookboek van NRC HandelsbladHeb je ze ook allemaal uitgeknipt, de kookrubriek ‘Recept’ uit het NRC Handelsblad? Nee? Dan zijn ze nu verzameld in ‘Het Kookboek van NRC Handelsblad’. Dagelijks vulden Florine Boucher, Annelene van Eijndhoven, Kim Maclean en Anne Scheepmaker deze rubriek. Meer dan 300 recepten vullen nu dit kookboek en je krijgt als culinaire lezer tongstrelende en zinnenprikkelende recepten te lezen. Een kookboek bestemd voor iedereen die van koken en lekker eten houdt!

Titel: Het kookboek van NRC Handelsblad
Uitgever: Prometheus
Verschijningsjaar: 2001
ISBN: 9789044601091

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.