Het Komplete Chinees Indisch Receptenboek

Het Komplete Chinees-Indisch ReceptenboekEen dun kookboekje met verschillende Chinese en Indische gerechten. De schrijver van dit boekje is uitgegaan van producten die in bijna elke supermarkt verkrijgbaar zijn. Dat brengt de Chinese en Indische keuken dichterbij huis. Met dit boekje vol heerlijke Aziatische gerechten kan je eens wat anders op tafel zetten dan de Hollandse pot. Kort en bondige, maar ook duidelijke recepten. Beleef een nieuw avontuur in de keuken!

Titel: Het Komplete Chinees-Indische receptenboek
Uitgever: Phoenix
Verschijningsjaar: 1987

(44 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.