Het Grote Kliekjesboek door Puck Kerkhoven

Het grote kliekjesboek Kerkhoven, PuckWat doe jij met je kliekjes? Weggooien? Dat hoeft niet, weggooien kan altijd nog… Bedenk eens wat je elk jaar aan voedsel weggooit, vermenigvuldig dat eens met de bevolking van Nederland of BelgiĆ« en dan heb je een grote afvalberg! Puck Kerkhoven (culinair journaliste) schrijft hierover in het boek ‘Het Grote Kliekjesboek’, je krijgt allerlei redenen te lezen waarom er voedsel weggegooid word maar vooral veel tips om het niet te hoeven weggooien. Vries het in voor later gebruik of maak er iets onverwachts van. Van oud droog brood kan je bijvoorbeeld gewoon wentelteefjes maken en van een kliekje rijst bijvoorbeeld rijstkoekjes. Daarnaast ook interviews met Eric van Veluwen, Jonnie Boer, Alain Caron en Louise Leenaers. Leer etiketten lezen, leer bewaren in de koelkast of vriezer, leer inkopen doen en leer omgaan met voedsel. Zodat je maar weinig hoeft weg te gooien. Wel zo goed voor het milieu!

Puck van Kerkhoven heeft met ‘Het grote kliekjesboek’ de publieksprijs van het kookboek van het jaar 2008 verkiezing gewonnen!

Titel: Het Grote Kliekjesboek
Auteur: Puck Kerkhoven
Uitgever: De Boekmakers
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789077740170
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.