Het Complete Rijst Kookboek

Rijst is een dagelijkse voeding voor meer dan de helft van de wereldbevolking. Je kan het dan ook in bijna elke cultuur terugvinden. In dit boek word je meegenomen door de wereld van rijst en de verschillende recepten van verschillende werelddelen. Hoe gebruikt men rijst in het Middellandse Zeegebied en het Midden-Oosten, Europa, Noord- en Zuid-Amerika, India, Zuidoost-Azië, China, Japan en de Fusionkeuken, alles vind je terug in dit boek. Elk recept is voorzien van een moeilijkheidsgraad, dus iedereen kan met dit boek een overheerlijk rijstgerecht op tafel zetten.

Titel: Het Complete rijst kookboek
Uitgever: De Lantaarn
Verschijningsjaar: 2004

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.