Het Complete Kookboek door Maria May

Als je maar 1 kookboek op de plank wil hebben in de keuken, dan is dit kookboek echt geschikt voor je. Het heet ook niet voor niets het complete kookboek. Met ruim 1000 pagina’s een super dik boek. Recepten uit verschillende landen, zoals BelgiĆ«, China, India, Rusland, Spanje, Zweden en ga zo nog maar even door. Er komen dus verschillende wereldkeukens aanbod. Het begin is een korte introductie in de keuken, wat moet je weten, en wat kan je bij de verschillende gerechten drinken. Daarna beginnen de recepten, en dat zijn er ontelbaar. Af en toe voorzien van een illustratie en nog schaarser zijn de foto’s, voornamelijk veel tekst. Maar sowieso met dit boek kan je een tijd vooruit voordat je alles geprobeerd hebt

Titel: Het Complete kookboek
Auteur: Maria May
Uitgever: Rebo Productions
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 14,95

(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Het Complete Kookboek door Maria May”

  1. Hoi!

    Vanwege een verhuizing kan ik even niet bij mijn Complete Kookboek, maar ik wilde de Griekse GEhakrolletjes (in zoetzure saus) maken… Heb jij wellicht het recept bij de hand? Een mailtje zou ik heel erg op prijs stellen!

    Groetjes

    Jan-Pascal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.