Het Boer Zoekt Vrouw Kookboek

Het boer zoekt vrouw kookboek Het programma Boer zoekt Vrouw van de KRO is de aanleiding geweest voor dit kookboek. Een kookboek vol Hollandse kost. Het boek is ingedeeld in seizoenen, want elk seizoen heeft zijn eigen verse groenten. En het leuke is dat je de seizoensproducten tegenwoordig steeds meer rechtstreeks bij de boer kan kopen, klik maar eens door naar boerderijwinkel.nl voor allerlei informatie over het platteland. Zoek je recepten met groentes van Hollandse bodem dan moet je eens in dit kookboek kijken. De gerechten zijn mooi gefotografeerd en goed stap voor stap uitgewerkt.

Titel: Het Boer zoekt vrouw kookboek
Uitgever: Inmerc
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789066118737

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.