Het Beste van een Meesterchef door Gordon Ramsay

Het beste van de meesterchefEen boek vol verzamelde recepten van Gordon Ramsay. In het voorstuk verteld Gordon over zijn favoriete seizoensgebonden ingredi├źnten, over het product maar ook over welke herinneringen hij heeft aan het product. de hoofdstukken zijn onderverdeeld in Soepen, Voorgerechten en Lichte Maaltijden, Hoofdgerechten, Warme Desserts, IJs en Koude Desserts en Basisrecepten. Alle gerechten met uitzondering van de recepten uit het hoofdstuk basisrecepten zijn voorzien van mooie foto’s gefotografeerd door Georgia Glynn Smith.

Titel: Het beste van een meesterchef
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2004

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.