Het Basiskookboek (Albert Heijn)

Het Basiskookboek Wil je een basiskookboek? Dan kan je nu ook bij de Albert Heijn terecht. Albert Heijn heeft een eigen basiskookboek uitgegeven. Het is een naslagwerk geworden voor zowel de beginnende als gevorderde thuiskok. Leer meer over het schoonmaken, bereiden en bewaren van verse ingrediënten. Lees alles over de moderne kooktechnieken zoals wokken en eten bereiden in de magnetron. Met veel tips, weetjes en natuurlijk overheerlijke recepten stap-voor-stap geschreven en gefotografeerd. Een echt naslagwerk!

Titel: Het Basiskookboek
Verschijningsjaar: 2006
In opdracht van: Albert Heijn

(329 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

3 gedachten over “Het Basiskookboek (Albert Heijn)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*