Het Barbequeboek

Barbequeboek AH Albert Heijn heeft ook Het Barbequeboek uitgebracht. Het boek is bedoeld “vooral voor mannen” volgens de omslag. Maar natuurlijk kan iedereen aan de slag met de barbecuegerechten in dit boek. Je begint eerst met de regels voor lekker maar vooral veilig barbecuen. Daarna volgen de verschillende marinades en na de marinades begint het echte bbq-werk. Verschillende recepten voor vis, vlees, groenten en vegetarische gerechten op de barbecue. Er wordt ook aandacht geschonken aan de bijgerechten zoals salsa’s, dips en salades. Deze zomer wordt het dus niet het kantenklare bbq-vlees maar kan je aan de gang met eigen marinades en dergelijke!

Titel:Het Barbequeboek
Verschijningsjaar: 2004
In opdracht van: Albert Heijn

(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Het Barbequeboek

  1. Het boek kan je nog bij sommige Albert Heijn’s krijgen. Ik heb ze nu gezien dat ze ingepakt waren bij een barbeque en ik heb ze zien liggen in de koopjeshoek van de Albert Heijn met een 35% korting sticker erop. De AH waar ik kom in Veenendaal is een grote…

    Groetjes Anja

  2. graag zou ik een exemplaar van het barbequeboek van AH willen aanschaffen. Ik zie een vermelding uit 2007 en vraag me dus af: bestaat het nog steeds?

Reacties zijn gesloten.