Herrie in het Hotel

meneer reimersNu is niet alleen de keuken aan de beurt in “Herrie in” maar noodlijdende/ slechtlopende hotels (met restaurant!) Vanaf 9 oktober (2007) is Herman den Blijker weer op de buis met het nieuwe programma Herrie in het Hotel. Samen met meneer Reimers (voormalig manager van The Grand) helpt Herman de organisatie in het restaurant en meneer Reimers in het hotel weer goed op poten te krijgen. Blijven de heren alleen in Nederland of helpen ze ook noodlijdende hotels in het buitenland? Komt het nog goed met de hotels? Je kan het vanaf 16 oktober om 21:30 weer helemaal volgen bij RTL4.

Bekijk de Promo
aflevering 1 – de Klokbeker Norg
aflevering 2Cakra Bali
aflevering 3 – La Galiote Zuid-Frankrijk
aflevering 4Hotel Simonis Mosel
aflevering 5 – Edelman Noordwijk
aflevering 6 – Porfyron Griekenland
aflevering 7st Joseph Tienray
aflevering 8Het wapen van Middelie

(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Herrie in het Hotel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.