Herrie in de Keuken door Herman den Blijker

Herrie in de keukenNa het succes van de tv-serie is het ook in boekvorm uitgebracht. De restaurants waar Herman langs is geweest worden in dit boek beschreven, wat is er aangetroffen en wat is het geworden? Het geschreven commentaar is net zo geschreven zoals je het Herman hebt horen zeggen in de tv-serie. Wat ook erg handig is, is de uitleg van de termen die Herman hanteert… want wie weet wat een tofu-borstje is?

Naast de ‘verhalen’ rond de restaurants staan er ook recepten in, allemaal recepten, die als je de juiste ingrediënten en het exacte recept volgt, niet zouden misstaan in een van zijn restaurants. Al moeten wij hobbykoks misschien wel veel leren over de opmaak van borden en dergelijke…

Titel: Herrie in de Keuken
Auteur: Herman den Blijker
Uitgever: Fontaine Uitgevers
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 19,95

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Herrie in de Keuken door Herman den Blijker”

  1. hallo ,heb het boek gekocht , herrie in de keuken ,maar het valt erg tegen ,had meer recepten verwacht ,de verhalen die er in staan had ik al gezien op tv. zonde van mijn 20 €

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.