Hermans Helden

Herman den Blijker en David Crouwel Weer een programma voor Herman den Blijker bij RTL. Dit keer gaat Herman, samen met zijn zakenpartner David Crouwel, op zoek naar een nieuwe Chef voor een nieuw visrestaurant. Het gaat een strijd worden tussen profs om chef te worden van het grootste visrestaurant van Nederland, die geopend wordt op de Kop van Zuid in Rotterdam. De afval race begon bij het in aanbouw zijnde restaurant Las Palmas in Rotterdam, daarna vertrokken de kandidaten met Herman, David en IJsbrandt naar Zuid Afrika om daar verder te gaan met de race om de hoofdprijs. In verschillende projecten moeten de kandidaten laten zien wat hun kennis is op gebied van vis, maar ook op het gebied van leiding geven en kennis van de wijn en spijs en ga zo maar door. Uiteindelijk zal er 1 iemand echt de scepter zwaaien over het nieuwe Engelgroep restaurant Las Palmas. Dit programma is nu te zien op RTL5 op de dinsdagavond om 21:30. De herhaling is op de woensdagavond om 20:30 op RTL7 te zien. Bekijk de Promo of ga naar de site van Hermans Helden bij RTL. Meer informatie over het bouwproject aan de Kop van Zuid vind je hier.
Bekijk de afleveringen online :
Aflevering 1 (08 mei)
Aflevering 2 (15 mei)
Aflevering 3 (22 mei)
Aflevering 4 (29 mei)
Aflevering 5 (5 juni)
Aflevering 6 (12 juni)
Aflevering 7 (19 juni)
Aflevering 8 (26 juni)

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.