Herman Zoekt Chef

Herman den BlijkerOok dit programma is al weer afgelopen. Maar het is wel een succes geweest. Op sommige forums word er nog veel gespeculeerd wie er nu nog werkt bij Herman den Blijker of wat is er nu met Dennis gebeurt? Dit programma was het 1e programma wat ik heb gevolgd van Herman den Blijker, het eerste programma Herrie in de Keuken heb ik maar heel afentoe gezien. Het was een leuk programma, zo zie je dat er echt verschillende niveaus zijn in de wereld van een “chefkok” Leuk vond ik dat een leerlingkok gewoon bij de eerste 3 zat, gewoon door heel veel inzet. Maar ook de entourage om het zoeken naar een chefkok heen. De plek van het restaurant, de verbouwing en de tegenslagen… En natuurlijk leer je zelf ook veel en krijg je respect voor de chefkok en zn keukenpersoneel (en alle andere medewerkers van het restaurant) mits het natuurlijk een super restaurant is waar alles perfect is en moet zijn (van de baas)… Enne ik vond Lars een terechte winnaar. Bekijk ook het promofilmpje.

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Herman Zoekt Chef”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.