Herman door Herman den Blijker

Herman - Herman den Blijker & Jaap van RijnDe Nederlandse TV-kok van dit moment, Herman den Blijker, heeft zijn tweede boek gepubliceerd, simpelweg Herman genaamd. In dit boek wil Herman den Blijker laten zien dat je je zintuigen moet gebruiken om zo de beste ingrediënten voor je maaltijd te krijgen en dat doe je door te kijker, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.

Herman neemt je in dit boek mee naar de culinaire paradijzen, waar krijg je de beste vis en waar het beste vlees? Herman weet het en jij weet het straks ook! Krijg ook de liefde mee voor bepaalde ingrediënten doordat vakmensen er met passie over praten met Herman in dit boek en ga dan met passie de keuken in om 1 van de 50 recepten uit dit boek in de praktijk te brengen… Gaat het je lukken? Vast wel!

Titel: Herman
Auteur: Herman den Blijker
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789021515342
Winkelprijs: 29,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.