Hemels Italië door Ursula Ferrigno

Hemels Italië Ursula FerrignoGek op Italiaans eten? Dan mag ‘Hemels Italië’ van schrijfster Ursula Ferrigno niet ontbreken in je boekenkast, een kookboek vol verrukkelijke en inspirerende gerechten uit Italië. Recepten die zijn gerangschikt op gebied, kust, bergen, rivieren, bossen, vlakten en eilanden. Alle recepten worden met verse ingrediënten gemaakt en worden eenvoudig beschreven. Het kookboek is voorzien van inspirerende foto’s van de gebieden en van de gerechten. Een kookboek om ontspannen thuis te kokkerellen!

Titel: Hemels Italië
Auteur: Ursula Ferrigno
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789043905770
Winkelprijs: 9,50
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.