Heerlijke Simpele Gerechten door Jill Dupleix

Heerlijke simpele gerechtenJill DupleixHeerlijke Simpele Gerechten is het vervolg op Jill Dupleix’s kookboek Lekker & Snel. Het is een boek voor iedereen die van lekker eten houdt, maar niet zijn halve leven in de keuken wil staan. Wat voor een recepten er in staan? Recepten voor salades, zoete recepten, bijzondere recepten, recepten voor het hele gezin en meer. Een kleurrijk boek met mooie foto’s, van Jill Dupleix zelf, en duidelijke, simpele en overheerlijke recepten met voor iedereen wat wils!

Titel: Heerlijk simpele gerechten
Auteur: Jill Dupleix
Uitgever: Fontaine
Verschijningsjaar: 2003
ISBN: 9789059560307
Winkelprijs: 6,90
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.