Heerlijke Gerechten uit de Limburgse Keuken door Wil en Netty Engels Geurts

Heerlijke Gerechten uit de Limburgse Keuken - Wil en Netty Engels-GeurtsRasechte Limburgers met een grote liefde voor koken hebben dit kookboek geschreven. Wil en Netty Engels hebben geschreven over echte Limburgse gerechten waarover opa vroeger vertelde of wat ze uit hun kinderjaren nog kenden maar ook echte Limburgse specialiteiten komen aan bod. In het boek staan veel recepten van stamppotten, melkgerechten tot brood en gebak. Eerst begint het boek met een lied over de Limburgse streekgastronomie door Mr. G.D. Franquinet: Mooijers Keuke (moeders keuken). Dan verteld men iets over de Limburgse keuken, voeding, kermiseten en onthoudingseten. De recepten worden soms voorzien van een foto. Het zijn zeker verrassende gerechten, en zeker een must voor Limburgers die van koken houden.

Titel: Heerlijke gerechten uit de Limburgse keuken
Auteur: Wil Geurts & Netty Engels-Geurts
Uitgever: Zuid Boekproducties
Verschijningsjaar: 1985

(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.