Hartige Taarten De lekkerste recepten uit AllerHande

Hartige Taarten - De lekkerste recepten uit AllerHande Deeg als basis, dat is zowiezo in alle recepten in dit koekboekje Hartige Taarten. Albert Heijn heeft in 1991 de lekkerste recepten uit de Allerhande (vanaf 1983 tot en met 1990) verzameld van hartige taarten. Met hartige taarten met vlees, vegetarische taarten, broodtaarten, bladerdeegpakketjes, saladetaarten, pasteien, pizza’s en eenpersoonstaartjes kan je veel varieren. Met foto’s en voedingswaarden bij elk recept. Een boekje met recepten voor elk moment van de dag van borrelhap tot hoofdgerecht, van voorgerecht tot buffetgerecht.

Titel: Hartige taarten – De Lekkerste recepten uit Allerhande
Verschijningsjaar: 1991
In opdracht van: Albert Heijn

(100 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.