Happy Days met The Naked Chef door Jamie Oliver

Happy days met The Naked ChefHeb een goed gevoel aan eten! Daar draait het om in dit boek van Jamie Oliver. Voor Jamie is Happy Days meer een soort dagboek met recepten dan een echt kookboek. Verhalen over de recepten, inspiratie wisselen elkaar af. Uiteraard heeft dit kookboek van Jamie voldoende recepten.

Ga je bijvoorbeeld te buiten met gemaks-kost of de snelle happen. Maak samen met je kinderen de bevroren yoghurt uit het hoofdstuk Kidsclub. Ook de hoofdstukken pasta, vis en vlees ontbreken niet. Er wordt ook aandacht besteed aan groenten, drankjes, toetjes, en brood. Als uitsmijter leer je alles over eten van Jane Clarke, fijnproevende voedingsdeskundige in Soho.

Titel: Happy Days met The Naked Chef
Auteur: Jamie Oliver
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2001
Winkelprijs: 17,95

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.