Groot Indonesisch Kookboek door Beb Vuyk

De eerste druk van Groot Indonesisch kookboek is al van 1973, en sindsdien enkele malen opnieuw uitgegeven met de nieuwste ontwikkelingen op kookgebied zoals de komst van de magnetron. Het Groot Indonesisch kookboek is een kookboek voor de beginner en gevorderde. Misschien zijn de recepten soms summier geschreven qua kooktijden maar soms moet je gewoon op gevoel koken, dan krijg je meestal de lekkerste dingen. Het kookboek mag zich wel met recht Groot Indonesisch kookboek noemen, er staan tig recepten in. De ingrediënten zijn makkelijk in de supermarkt te verkrijgen en anders zeker in de toko. Het boek begint zoals vaak met het voorwoord van de schrijfster, daarnaast meer over de geschiedenis van de Indonesische keuken in Nederland en uitleg over de Indonesische ingrediënten. Daarna allerhande recepten, zonder foto en sommige met extra de receptuur voor bereiding in de magnetron. Leuk om in de boekenkast te hebben staan als je Indonesisch wil gaan koken.

Titel: Groot Indonesisch kookboek
Auteur: Beb Vuyk
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789021545691
Winkelprijs: 19,95

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.