Gordon Ramsay – Oorlog in de Keuken

Gordon RamsayHet is er weer op RTL 5 elke dinsdagavond. Al vloekend en tierend heeft ie het wel bij het juiste eind. Afentoe denk je hoe kan een restaurant zo draaien. Meneer Ramsay geeft ook wel complimenten maar zijn vloektirades zijn vaker te horen. Gewoon leuk om te kijken. Bekijk ook het promofilmpje.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Gordon Ramsay – Oorlog in de Keuken”

  1. Eey ik kijk Oorlog in de keuken best vaak en ik zag een keer over het restaurant met 1 ster! die faiiet ging omdat di eigewijse eigenaar niet naar gordon luisterde hij wou de prijzen maar nie verlagen en dat was in 2003 en nu is het allemaal overgenomen door een ander bedrijf en dat is in 2007 het was zijn ster hetzelfde jaar in 2003 nog kwijt ze hadden hele goede koks maar die waren dus in de verkeerde restaurant!!! haha

    nou dus zie maar zo dat gordon heel vaak gelijk heb in zukle dingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.