Gordon Ramsay – Oorlog in de Keuken

Gordon RamsayHet is er weer op RTL 5 elke dinsdagavond. Al vloekend en tierend heeft ie het wel bij het juiste eind. Afentoe denk je hoe kan een restaurant zo draaien. Meneer Ramsay geeft ook wel complimenten maar zijn vloektirades zijn vaker te horen. Gewoon leuk om te kijken. Bekijk ook het promofilmpje.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Gordon Ramsay – Oorlog in de Keuken

  1. ik vind gordon een goeie kok en zoveel
    vloekt hij ook niet in de keuken maar ik bewonder
    hem zeker wel.
    weet iemand hoeveel resturante hij heeft?

  2. Eey ik kijk Oorlog in de keuken best vaak en ik zag een keer over het restaurant met 1 ster! die faiiet ging omdat di eigewijse eigenaar niet naar gordon luisterde hij wou de prijzen maar nie verlagen en dat was in 2003 en nu is het allemaal overgenomen door een ander bedrijf en dat is in 2007 het was zijn ster hetzelfde jaar in 2003 nog kwijt ze hadden hele goede koks maar die waren dus in de verkeerde restaurant!!! haha

    nou dus zie maar zo dat gordon heel vaak gelijk heb in zukle dingen

Reacties zijn gesloten.