Gordon Ramsay Maakt Het Makkelijk door Gordon Ramsay

Gordon Ramsay maakt het makkelijk Eigenlijk kocht ik dit boek voor de Bonus-DVD die erbij zit (speciale editie) een dvd van 30 minuten met een uitleg van 5 van zijn favoriete recepten, de moeilijkste recepten lijken zo een stuk gemakkelijker.

De inhoud van het kookboek ‘Gordon Ramsay maakt het makkelijk’ bestaat uit Ontbijt en Brunch, Goede Fastfood, Familie en Vrienden, Dineetje voor 2, Koken voor een Gezelschap, Zomerbarbecues, Alleen voor Kids, Bellini’s en Blini’s en Chic. Voor elk wat wils. Mooie fotografie, en gerechten zonder veel extra smaaksensaties. Zoals Gordon Ramsay weleens zegt: Ik hoef geen kermis om smaken te proeven!

Titel: Gordon Ramsay maakt het makkelijk
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2005

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.