GoodFood Vegetarian

goodfood vegetraianEen GoodFood Vegetarian van december 1996 met alles wat je nodig hebt voor een vegetarische kerst. Met deze recepten uit GoodFood Vegetarian heb je het smakelijkste kerst diner ooit! Een zoet succes met de feestelijke puddingrecepten. En Gary Rhodes geeft een vegetarisch voorproefje uit zijn nieuwe boek en nieuwe tvshow Back on the Rhodes. Ook aandacht voor de dierenpraktijk, meer over de sterren van Animal Hospital, culinaire geneesmiddelen, medische oplossing uit je keukenkastje en maak een creatieve kerst voor de Veggie kid.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.