GoodFood Mediterranee

Good Food magazine is een kookmagazine wat 2x per jaar verschijnt in de losse verkoop. Het blad is een zusje van het Engelse Good Food, dus je vind er ook bekende tv-koks als Gordon Ramsay en Gary Rhodes in. Maar ook de Nederlandse en Belgische topkoks worden niet vergeten. In het nummer Mediterranee vind je bijvoorbeeld Jeremy Vermolen, Piet Huysentruyt en zelfs “broekie” Sven Uyttewaal (bekend van Coquille – winnaar van Mijn tent is top), een beginner in de gastronomische wereld die al veel bereikt heeft in korte tijd. Veel recepten, mooie foto’s en goede verhalen. Dus zie je de Nederlandse Good Food in de winkel zeker kijken en wellicht kopen. Het is een leuk kookmagazine!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “GoodFood Mediterranee”

  1. In het kerstnummer van de Nederlandse GoodFood zat nog een bon dat je abonnee kon worden voor maar liefst 6 nummers per jaar. Je kreeg er dan een kookboek bij van Curtis Stone en het eerste nummer in voorjaar 2007 ontvangen. Volgens de gegevens op de huidige Goodfood (nederland) site is een abonnement niet mogelijk en verschijnt het maar 2x per jaar… Het wordt dus het blad steeds goed in de gaten houden in de supermarkt/ boekhandel/ kiosk…

  2. In het Kerstnummer zat inderdaad een bon om je te abonneren. Dit heb ik gedaan, maar kreeg na enkele weken een brief van de uitgever dat ze – omdat een van de adverteerders zich heeft teruggetrokken – genoodzaakt zijn om de frequntie van zes naar beneden bij te stellen. Om die reden is ook een abonnement niet meer mogelijk. Als troost stuurden ze me het voorjaatnummer gratis toe. Erg jammer dat abonneren niet mogelijk is. Ik vind het een van de betere kookmagazines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.