GoodFood Kerstspecial 2007

GoodFood Kerstspecial 2007Ook dit jaar is de Nederlandse GoodFood weer van de partij met de kerstspecial. Topkoks geven de lekkerste recepten voor de kerstdagen. Bijvoorbeeld een 6-gangen diner van Jeremy Vermolen van Eethuis den Dieje, Sven Uyttewaal’s kerstsuggesties uit de keuken van Coquille, Gary Rhodes zijn diner voor vrienden en nog meer bekende topkoks. Verder een interview met Ramon Beuk over zijn evenementenbureau Culipro, kookstudio de Kooktempel en uiteraard zijn nieuwste boek: Thuis uit eten. Voor de kinderen is het feestdagen recept: Speculaas. Leuk om samen met de kids te maken. Verder in de KerstSpecial 2007 van GoodFood heel veel lekkere recepten en veel tips. Heerlijk leesvoer met deze donkere dagen voor kerst!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “GoodFood Kerstspecial 2007”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.