Geheimen Van Een Meesterchef door Gordon Ramsay

Wil je nou net die ene tip weten die een meesterchef gebruikt om een gerecht net iets lekkerder te maken? Met dit boek van Gordon Ramsay kom je een heel eind. In dit boek doet Gordon een tip van de sluier met kokstips, koksgeheimen en algemene tips, al dan niet geïllustreerd met stap voor stap foto’s. De gerechten die beschreven worden zijn allemaal culinair verantwoord, niet te veel ingrediënten en vooral verse ingrediënten. Een hobbykok kan hier veel van leren.

Titel: Geheimen van een meesterchef
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2004

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.