Geheimen van de Rode Lantaarn door Pauline Nguyen

Geheimen van de Rode Lantaarn Pauline Nguyen, Mark Jensen & Luke NguyenDe Rode Lantaarn of te wel The Red Lantern is een beroemd authentiek Vietnamees restaurant in Sydney Australië. Geheimen recepten van het restaurant zelf, maar ook het indrukwekkende verhaal van een gezin wat vluchtte uit Vietnam en na veel omzwervingen in Australië terecht kwamen en daar weer een nieuw leven moest beginnen. Communiceren in de familie Nguyen ging via eten, de liefde voor de kinderen werd getoond door het bereiden van voedsel en nog worden moeilijke kwesties via voedsel gecommuniceerd. Een leesboek, fotoalbum en kookboek ineen. De omslag van het boek is van oosterse stof en maakt het boek zo al indrukwekkend om te zien. Verplichtte kost!

Titel: Geheimen van de Rode Lantaarn
Auteur: Pauline Nguyen
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789058977670

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.