Food and Travel December 2007

food and travel december 2007Een Brits magazine over eten en reizen, Food and Travel. Eten, Reizen, Drinken zijn de hoofdthema’s in dit blad. In het december nummer verteld Nigel Slater over spruitjes, Helen Hokin gaat aan de gang met noten en eetbare geschenken. De culinaire reizen gaan naar India, waar Valentina Harris een kokosnoot curry leert te koken, Helen Hokin op zoek naar de Chili factor onder de zuid-amerikaanse zon en 48-uur citybreaks naar Praag, York en Neurenberg. In Drinken wat drink je bij je favoriete kaas? En ook nog meer achtergrondnieuws in Food & Travel!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.