Fit Food

Toch lekker eten en op gewicht blijven? Dan is dit kookboek precies wat je zoekt! Ben je te dik? Beweeg je te weinig? Leer met dit boek verschillende manieren om blijvend fit te worden. Kijk in het activiteitenoverzicht om te zien hoeveel calorieen je verbrand tijdens fietsen of tijdens het afwassen. Lees de gezond leven ABC voor dieettips en wat doen vitamines en mineralen voor je? Er staan meer dan 80 recepten in, zoals voor ontbijt, lunch, tussendoortjes, voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes. Heb je zin om te bewegen dan kun je ook acht fietsroutes vinden in Friesland, Flevoland, Overijssel, Noord-Holland, Brabant, Limburg, Utrecht en Gelderland.

Titel: Fit Food
Auteur: Majorie Former
Uitgever: Inmerc bv
Verschijningsjaar: 2004
Winkelprijs: 5,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.