Feestelijke Nagerechten

feestelijke nagerechtenEen nagerecht is vaak een succes nummer bij een etentje. In het kookboek Feestelijke Nagerechten uit de serie “Koken zonder Grenzen” vind je een keur aan nagerechten. Nagerechten met fruit, allerlei ijsrecepten, puddingen en jamrecepten. Heel veel lekkers kan je dus maken aan de hand van de recepten uit dit boek. Dus begin maar vast met een lemoncurd, of een aardbeienpudding of geflambeerde bananen of amandelijs… Je zult gegarandeerd succes hebben!

Titel: Feestelijke Nagerechten
Auteur: C.H. van Donselaar-Dijksterhuis
Uitgever: Lekturama
Verschijningsjaar: 1976

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.