Feest door Nigella Lawson

Tijd voor een feestje? Ga je zelf voor de hapjes zorgen? Neem dan eens een kijkje in het boek Feest van Nigella Lawson. Recepten voor elke gelegenheid… Van kerst tot een Joodse feestdag. Van huwelijk tot een begrafenis. Maar ook voor vegetarische feesten of de ‘zomaar’ feestjes. Elk recept heeft een typische Nigella inleiding… Dus tover met Feest een heerlijke vier-chocoladecake of een varkensrollade ‘cinghiale’ op tafel. Je zult er succes mee hebben, en wie weet des te meer reden om zomaar spontaan een ‘Feest’ te geven!

Titel: Feest
Auteur: Nigella Lawson
Uitgever: Contact
Verschijningsjaar: 2005

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.