Feest met Beuk door Ramon Beuk

Feest met Beuk - Ramon Beuk Speciaal voor het 12 1/2 jarig bestaan van de Blz. boekhandels is er een kookboekje van Ramon Beuk uitgebracht. Feest met Beuk is eigenlijk een deel uit zijn boek De Echte Beuk. In dit boek worden verschillende feestelijke recepten behandeld. Van een sateetje en gehaktballetjes tot een chique 5 gangen menu inclusief dessert. Ook worden er allerlei tips gegeven over de feestelijkheden en leuke weetjes en anekdotes. Een leuk boekje voor de feestdagen!

Titel: Feest met Beuk
Auteur: Ramon Beuk
Uitgever: Unieboek
Verschijningsjaar: 2005
In opdracht van: Blz.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.