Feeling for Food Winterkost

feeling for food winterkostKan winterkost trendy zijn? Zeker! Kijk maar in het boekje Feeling for Food Winterkost. Recepten voor gevulde winterraapjes, rode bieten met gember en snijbietrolletjes met pijnboompitten zijn enkele voorbeelden voor een trendy winterkostmaaltijd. Wintergroenten die de gloed van de zon een seizoen lang hebben opgeslagen en nu boordevol vitamine en voedingsstoffen zitten en nu in smakelijke gerechten op je bord kunnen liggen. Geniet van het lekkerste wat de winter te bieden heeft met de recepten uit dit boekje!

Titel: Feeling for Food – Winterkost
Auteur: Christl Exelmans
Uitgever: Sanoma Magazines

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.