Feeling for Food Desserts

feeling for food dessertsFeeling for Foos Desserts een boekje met 40 verwennerijen, van traditionele toetjes tot design desserts. Foto’s om je vingers bij af te likken en recepten echt de kilo’s vliegen er misschien aan maar zo lekker, bijvoorbeeld aardbeienroom, een gevulde appel met gember en gezouten boter, sneeuw van witte kaas en gekonfijte ananas en chocoladefondant met viooltjes. Met mooi glaswerk en bestek maak je een dessert al onbeschrijfelijk mooi. Wat is die chemie van suiker, room, boter en fruit die door juiste combinaties gewoon hemels van smaak worden? Lees dit boek en zie hoe mooi een dessert kan zijn, maak de recepten uit dit boek en ervaar hoe hemels een dessert kan zijn!

Titel: Feeling for Food – Desserts
Auteur: Christl Exelmans
Uitgever: Sanoma Magazines

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Feeling for Food Desserts”

  1. Ik wil het recept Ijs van speculoos maken maar vind nergens waar wanneer ik de 500 ml melk moet toevoegen. Kan iemand mij helpen aub?
    Dank
    Mieke

Reacties zijn gesloten.