Fastfood door Gordon Ramsay

Fastfood Gordon RamsaySnelle recepten die hooguit 45 minuten van je tijd in beslag nemen, die vind je in Gordon Ramsay’s nieuwste boek Fastfood. In 15 hoofdstukken met elk 5 recepten krijg je de tips om de heerlijkste gerechten met verse producten snel op tafel te toveren. Vegetarische gerechten, pastagerechten en meeneemlunches zijn enkele hoofdstukken van dit kleurrijke kookboek. Gordon Ramsay heeft in ieder geval weer genoeg in huis en dit keer voor de mensen met weinig tijd die van lekker eten houden!

Titel: Fastfood
Auteur: Gordon Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789021547480
Winkelprijs: 29,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.