Tana Ramsay’s Familiekeuken II door Tana Ramsay

Het tweede boek van Tana Ramsay is uit! Familiekeuken II met nieuwe familierecepten die iedereen kan bereiden in zijn of haar keuken. Het boek bestaat uit de volgende hoofdstukken ontbijt en brunch, lichte lunches, picknickgerechten en verwennerijen, supersnel eten, probeer eens iets anders, relaxte maaltijden, verleidelijke groenten, grote familielunches, bakavonturen en duivelse desserts. Voor iedereen wat wils. Alle recepten zijn stap-voor-stap geschreven en de meeste daarvan zijn voorzien van familiefoto’s van de Ramsay’s. Het is een lekker vlot boek met leuke recepten die iedereen kan maken! Zeker voor gezinnen een boek wat op de boekenplank hoort te staan.

Titel: Tana Ramsay’s Familiekeuken II
Auteur: Tana Ramsay
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789043911580

Winkelprijs: 27,95
Klik op de cover om het boek te bestellen bij Bol.com!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.