Familie Kookboek door Henk Molenberg

Familie Kookboek - Henk MolenbergOnder redactie van Henk Molenberg heeft het voorlichtingsbureau voor de voeding in 1985 het familie kookboek uitgegeven. Eerst wordt de basis van voeding uitgelegd, wat is energie, cholesterol, vitamines en waar zit dat in? Maar ook meer over waar het vlees vandaan komt, en hoe je sfeer aan tafel kan maken of welke kruiden kan je het beste gebruiken in bepaalde gerechten. Daarna de recepten, koude voorgerechten, soepen, warme voor- en tussengerechten, visgerechten, vleesgerechten, wild en gevogelte, groenten, slagerechten, stoofschotels en stamppotten, peulvruchten, vruchten, aardappelgerechten, rijstgerechten, macaroni en spaghetti. eier- en kaasgerechten, sausen, nagerechten, koekjes en gebak. Zoals je ziet nagenoeg alles komt aanbod, vooraf gegaan door steeds wat uitleg en dan de recepten, en heb je zelf wat bedacht dan kan je dat in een aparte ruimte erbij zetten!

Titel: Gezins kookboek
Auteur: Henk Molenberg
Verschijningsjaar: 1985
In opdracht van: Wehkamp

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)