Eten Van Jimmy’s Farm door Jimmy Doherty

Eten van Jimmy's Farm Jimmy Doherty Biologische gerechten van een moderne boer, dit heeft het boek als tweede titel. Jimmy Doherty is inmiddels ook in Nederland bekend door het programma Het roer om wat op RTL 4 te zien is geweest. Maar veel mensen kunnen hem ook wel kennen als vriend van Jamie Oliver, ze komen beide uit dezelfde streek en hebben samen op de lagere school gezeten. Dit kookboek is helemaal geïnspireerd op het boerenleven, dus met biologische producten. Er word veel aandacht besteed in dit boek voor de hoe of wat van producten, over producten in de verschillende seizoenen en zelfs over het maken van een kampvuur. Een kookboek wat niet alleen uit recepten bestaat, met mooie foto’s en lekkere recepten!

Titel: Eten van Jimmy’s farm
Auteur: Jimmy Doherty
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 9,50

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.