Eten met Vrienden door Fran Warde

Eten voor vrienden is een kookboek met ideeën en recepten voor feestelijke gelegenheden binnen en buiten. Het boek bestaat uit twee delen. Het eerste deel heeft makkelijke recepten, en heet dan ook ontspannen gastvrijheid. Maak een mediterrane lunch of een wintermaaltijd. Met snelle recepten en recepten die van te voren gemaakt kunnen worden. Deel twee van het boek gaat over het luxere koken voor feesten en partijen. Maak een chique diner of een souper, met de werkschema’s bij elk menu moet het makkelijk worden om een geweldige maaltijd te serveren!

Titel: Eten met vrienden
Auteur: Fran Warde
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2002

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.