Enjoy! door Bill Granger

Enjoy ! Bill GrangerEnjoy! is het tweede kookboek van Bill Granger met ongecompliceerde en vernieuwende recepten, recepten die helemaal voldoen aan de eisen van het hectische leven van tegenwoordig. Alle eetmomenten komen aanbod, ontbijt, lunch, theetijd, dinner en dessert, Bill Granger heeft er wel iets lekkers voor. Mooie foto’s van fotografe Petrina Tinslay maken het boek helemaal af. Als je wil genieten van heerlijke vanillecakejes, of een uien-fetataart of een salade met geroosterde Chinese eend, in Enjoy! van Bill Granger vind je wel een overheerlijk recept.

Titel: Enjoy!
Auteur: Bill Granger
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2004
ISBN: 9789058971555
Winkelprijs: 19,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.