Elle Garnaal

elle garnaalDe special van Elle Eten 5: Elle Garnaal. 16 geweldige garnalen gerechten. Verschillende variaties op de garnalencocktail, van klassiek tot creools. Femke Riemsersma stapt aan boord van een garnalenkotter en is hard in actie. Wat is onmisbaar voor een garnalen-addict, alle spullen op een rijtje. En stap-voor-stap leer je de garnalencrouquet maken naar recept van Cees Holtkamp. Als afsluiter leer je nog even garnalen pellen, een lastig karweitje maar als je eenmaal de slag te pakken hebt….! Elle Garnaal is tot stand gekomen in samenwerking met het Nederlands Visbureau! Je kan de Elle Garnaal nu zelfs gratis bestellen bij het visbureau, klik hier!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.