Elle Eten 2/2007

Een culinair magazine voor iedereen die van lekker eten houdt, met niet alleen recepten maar ook recenties van verschillende restaurants, interviews met chef’s en de laatste nieuwtjes op culinair gebied. In nummer 2-2007 van Elle Eten gaat het zoals vele andere magazines over Lente: gerechten met asperges, groentetaartjes en voorjaarssalades. Maar ook een item over chocala! met vier liefdesverklaringen aan chocolade. Het ingredient van de maand: gember, alles over de gember, Hocus Pocus in de keuken: t Brouwerskolkje in Overveen ‘wortelexplosies, wit poeder en frituren in de stikstof’ Inger Boxsem maakt het mee en Iron Ladies in de keuken: vier ladychefs aan het woord.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.