Elle Eten

elle etenHou het simpel! Het thema van deze Elle Eten met 50 makkelijke recepten. Wat kan je verwachten? Een interview met Sander Lowerens van restaurant Lof. Allerlei verrassende variaties op rode kool, handige meeneem lunches en lekkere soepen. Nieuw is Karin Luiten (van Koken met Karin), zij laat je stap voor stap zien hoe je een maaltijd bereidt. Dit keer maakt zij een snelle kipcurry. Daarnaast ook een voorproefje uit Tana Ramsay’s nieuwste boek ‘Familiekeuken 2″, wordt de vrouw van Gordon Ramsay net zo beroemd als hem? Wil je meer wijnkennis opdoen? Dan heb je deze Elle Eten zeker nodig! In dit nummer de eerste les van de wijncursus met als thema: smaak! Hiervoor kan je een proefdoos met wijn bestellen met alle wijnen die gebruikt worden in deze les. De culinaire reis in dit nummer gaat naar Marrakech, met daarbij de beste culinaire adressen in deze stad. Lezen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.